Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes

Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes

Noodles met Schnitzel met Sugarsnaps, Champignons en Worteltjes
Dit gerecht heb ik meer dan 10 jaar eens gegeten. Omdat ik nog een zakje sugarsnaps in de koelkast had liggen wilde ik daar iets mee maken, en dit recept kwam naar boven op Brutsellog. Toen hebben we het gegeten met aardappels, nu met Udon-noodles. Dat leek me veel logischer.

Ingrediënten: Udon-noodles, 2 schnitzels, 100 gram sugarsnaps, 3 bosuien, 150 gram champignons, 1 klein blikje worteltjes, 250 ml bouillon, 75 ml kookroom, 1 eetlepel maizena,

Aantal personen: 2

Kook de Udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Snijd 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete boter. Voeg 100 gram in lengte gehalveerde sugarsnaps toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 uitgelekt blikje worteltjes, 250 ml bouillon en 75 ml kookroom toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Maak een papje van 1 eetlepel maizena en wat koud water. Voeg dit toe en roer tot de saus bindt. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top