Kota Radja – Wolvega

Kota Radja – Wolvega

Kota Radja - Wolvega
Vandaag zijn we weer naar Friesland gegaan, op bezoek bij Jan & Mieneke. Uiteraard hoor daar Chinees bij. Michel had online besteld bij Kota Radja in Wolvega en samen hebben we dat daar afgehaald. Wat stond er op tafel naast de nasi en bami?

Er was gekozen voor een nasi met saté en een bami met twee keuzegerechten. Deze keuzegerechten waren rendang roedjak (rundvlees in ketjapsaus) en gon-pai kai (kipfilet met cashewnoten in pittige saus). In ieder geval was het prima, en weer veel te veel.

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega
Tel: 0561-613073

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Kota Radja – Wolvega

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top