Taartje Eten bij de Weistaar Maarsbergen

Taartje Eten bij de Weistaar Maarsbergen

Taartje Eten bij de Weistaar Maarsbergen
Gisteren was Britt jarig, daarom nodigde ze ons vandaag uit om samen met haar en Dennis een taartje te gaan eten. Alleen waar. Michel had allerlei ideeën geappt. De keuze viel op de Weistaar, een boerderijwinkel, vergader- en feestlocatie, museum en landcafé. In het landcafé hebben we lekker taartjes gegeten. Michel en ik hadden beiden een honingnotentaartje. Een heel lekker taartje!

Na het uitpakken van de cadeautjes, het eten van het taartje en het drinken van de thee hebben we nog een rondje door het museum gelopen. Grappig! In ieder geval een leuke locatie om eens iets te drinken of te eten.

Landcafé de Weistaar
Rottegatsteeg 6
3953 MN Maarsbergen

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top