Gevulde Courgette van de BBQ

BBQ

Gevulde Courgette van de BBQ

Gevulde Courgette van de BBQ
Vandaag op het menu gevulde courgettes en gevulde gehaktballen. Die hebben we al eens eerder gemaakt met kipgehakt, maar deze keer met half-om-half gehakt. De blokjes ragout en rendang hadden we nog in de vriezer liggen. We hebben er gelijk een heel aantal gemaakt. Kan het mooi in de vriezer.

Ingrediënten: 1 bakje Jumbo paddenstoelenmix met paprika, 1 courgette, kaas, ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Bak in een skillet de paddenstoelenmix tot de champignons zacht zijn. Snijd ondertussen 1 courgette in de lengte doormidden. Hol beide helften goed uit. Vul de courgettes met de paddenstoelenmix. Leg er plakjes kaas op. Omwikkel met plakjes spek. Leg de courgettes op de barbecue voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Gevulde Courgette van de BBQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top