Bami met Vietnamese Wokgroenten en Thaise Woksaus

Bami met Vietnamese Wokgroenten en Thaise Woksaus

Bami met Vietnamese Wokgroente en Thaise Woksaus

Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, 1 zak Vietnamese wokgroenten, 3 eetlepels sojasaus, 1 el gembersaus, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, 1 eetlepel vissaus, 1 theelepel sambal, 1 theelepel maïzena,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 zak Vietnamese wokgroenten toe. Roerbak een minuut of 10. Maak ondertussen de woksaus. Meng hiervoor eetlepels sojasaus, 1 el gembersaus, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, 1 eetlepel vissaus, 1 theelepel sambal en 1 theelepel maïzena met elkaar. Doe de saus bij de kip en wokgroenten. Bak het geheel nog een paar minuten door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top