Boltaartjes van Tamminga Veenendaal

Boltaartjes van Tamminga Veenendaal

Boltaartjes van Tamminga Veenendaal
Vandaag hebben we weer een rondje minibiebs in Veenendaal gefietst. Ik had weer wat boeken uit en zo konden we dat lekker een rondje fietsen. Na al het ruilen van de boeken zijn we naar Tamminga gefietst. Daar haalde Michel twee taartjes. Hij koos voor boltaartjes, een passievrucht-cassis boltaartje en chocolademousse boltaartje.

De passievrucht-casis boltaartje is een taartje met een harde wenerbodem en frisse mousses en een mooie gelei. Het chocolademousse boltaartje en dat is natuurlijk met veel chocolade en een hart van vanillemousse. In ieder geval was het lekker even fietsen en daarna een lekker genieten van een taartje.

Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top