Cordon Bleu met Friet en Salade

Cordon Bleu met Friet en Salade

Cordon Bleu met Friet en Salade
Net nadat ik weg was gefietst naar het dorp om boodschappen te doen begon het van lichte miezer keihard te regenen. In plaats van naar Hoogvliet in het dorp te gaan ben ik snel afgeslagen om naar de Hoogvliet dichterbij te gaan. Daar haalde ik cordon bleu’s. Toen ik de Hoogvliet uitliep was het weer droog om verder naar het centrum te fietsen. Daar moest ik ook nog wat halen. Halverwege het shoppen kwam ik erachter dat ik de salade vergeten was. Kortom aan het einde van de shopsessie ben ik even naar Aldi gelopen. Dat was ook maar goed, want op dat moment begon het weer te plenzen. Gelukkig kon ik wel weer droog naar huis fietsen, want dit was ook maar een kort buitje.

Om een lang verhaal kort te maken, vandaag aten we cordon bleu met friet in schil en een salade.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top