Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal

Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal

Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal antipasto misto
Vanochtend vroeg kregen we eindelijk onze tweede prik. Nu nog even twee weken wachten voor het groene vinkje. Ondertussen vieren we gewoon vakantie thuis. Ik haalde weer een driegangenmenu bij Piretti. Zij waren gelukkig nog niet op vakantie. Deze keer koos ik als hoofdgerecht lasagne, twee verschillende want je moet natuurlijk proeven.

We begonnen met de Antipasto Misto dit is een selectie van verschillende vleeswaren, kazen, olijven en groenten. Vers gesneden en bij ons geen olijven. In plaats van olijven kregen we een vernieuwde variant van artisjokharten. Verder erbij nog ingelegde uien in balsamico en zongedroogde tomaat. De vleeswaren en kaas waren vers van het mes.

Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal lasagne traditionale
Daarna de lasagnes die we nog even in de Airfryer moesten opwarmen. Ik had twee verschillende lasagnes gekozen de traditionale en fungi porcini. Hierboven zie je de lasagne traditionale.

Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal lasagne fungi porcini
Dit is de lasagne fungi porcini. Beide hebben we door de helft gedaan, zodat we beide de twee verschillende lasagnes konden proeven.

Driegangenmenu met Lasagne van Piretti Veenendaal tiramisu limoncello en de tiramisu klassieker
De tiramisu’s van Piretti kennen we natuurlijk al: we hadden de klassieker met Savoiardi, koffie en Amaretto en de tiramisu limoncello met savoiardi, citroensap en limoncello. Als vanouds!

In ieder geval weer super lekker!

Piretti
Corridor 35
3901 AN Veenendaal

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top