Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi

Surinaamse Nasi
Van deze Surinaamse nasi maakte ik een wok vol. We hebben er met ons twee van gegeten en ik heb twee volle bakken in de vriezer gezet. Ik heb dan ook best een grote wok. Nou ja in ieder geval handig. Ik gebruikte qua kruidenmix een roerbakmix van Faja Lobi.

Ingrediënten: 400 gram rijst (1 pak), 1 ui, 1 kipfilet, 1 prei, 1 blikje mais, doperwten (diepvries), 1/2 theelepel trassi, 4 eetlepels Faja Lobi nasi trafasie roerbakmix

Aantal personen: veel

Kook 400 gram volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden kipfilet toe. Bak mee tot de kipfilet wit is. Voeg 1 fijngesneden prei, 1 blikje mais en een paar handjes doperwten toe. Roerbak een minuut of 5. Voeg 1/2 theelepel trassi en 4 eetlepels Faja Lobi nasi trafasie toe. Warm even door. Voeg de rijst beetje bij beetje toe. Roer goed door zodat de rijst bruin wordt. Laat het geheel goed warm worden. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top