Hot Bowls van Shabu to Go Ede

Hot Bowls van Shabu to Go Ede

Hot Bowls van Shabu to Go Ede
Vandaag hebben we weer via UberEats besteld. Michel had nog een leuke kortingscode. Deze keer hebben we besteld bij Shabu to Go in Ede. Normaal zou je hier sushi bestellen, maar je kan er ook hot bowls bestellen. Dat leek ons wel wat. We bestelden twee verschillende, die we uiteraard wel weer hebben gedeeld. We hebben gekozen voor de hot bowls beef teriyaki en torikatsu curry.

Beide bowls kwamen ook, goed warm vanuit Ede, in echt een bowl. Beide bowls hadden we gekozen met ramen, noodles dus. In de beef teriyaki hot bowl: beef teriyaki, edemame, tamago en ramen. Los erbij een bakje wakame.

Hot Bowl Torikatsu Cuury van Shabu to Go Ede
In de Torikatsu curry: naast de ramen, gefrituurde kip, Japanse curry, edamame en tamago. Ook hier een los bakje wakame erbij.

De bezorging was 5 minuutjes later dan de verwachte eindtijd, maar hey het regende dan ook keihard (gelukkig kwam de bezorgster met een autootje). Het was in ieder geval nog goed warm, het moest uit Ede komen dus dan is het helemaal goed dat het nog warm is. De porties waren flink, ruim genoeg noodles en genoeg beef teriyaki en torikatsu curry. In ieder geval hebben we lekker gegeten.

Shabu to Go
Laan der Verenigde Naties 163
6716 JC Ede

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top