Bezorg-ijs van Zazu Veenendaal

Bezorg-ijs van Zazu Veenendaal

bezorg-ijs van Zazu Veenendaal
In Veenendaal is ook een ijssalon welke meedoet aan thuisbezorgen via Ubereats. Eigenlijk leek ons dat best wel grappig om ijs te laten bezorgen. Uit twee lange lijsten (melk- en fruit-ijs) hebben we twee smaken gekozen. Beide waren melkijs smaken. We kozen de smaken cookie dough peanut butter en mascarpone vijgen & amandel.

De smaken werden bezorgd in bekers van 500 ml met een bezorger van Uber Eats die je via de app kon volgen. Binnen een minuut of twintig vanaf de bestelling konden we al lekker van het ijs genieten. Twee keer 500 ml ijs is natuurlijk wel een beetje veel. Het ging ook niet in 1x op. Kortom we kunnen nog zeker twee keer smullen van het ijs van Zazu!

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top