Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ

BBQ

Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ

Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ
Vandaag hebben we voor de verandering de barbecue al ‘s middags aangestoken. Michel had bedacht om croissantwafels te maken. Om het extra lekker te maken hebben we in de croissants ham en kaas gedaan.

Ingrediƫnten: 1 blik super croissantdeeg, ham, kaas, bakspray,

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Snijd het croissantdeeg los. Beleg alle vellen croissantdeeg met ham en kaas. Rol elk deeg op. Je hebt zo zes croissants. Verwarm het gietijzeren wafelijzer voor op de barbecue. Spray het wafelijzer in met bakspray. Leg twee croissantjes op het ijzer. Vouw het ijzer dicht. Leg het wafelijzer op direct vuur. Bak de croissantwafels aan beide kanten ongeveer 5 minuten. Eet smakelijk!

Croissantwafels met Ham & Kaas van de BBQ

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top