High Tea to Go van Tamminga Veenendaal

High Tea to Go van Tamminga Veenendaal

High Tea to Go van Tamminga Veenendaal
Vandaag haalden we een high tea to go af van Tamminga Veenendaal. Van Tamminga hebben we al vaker taartjes en ijs geprobeerd, maar nog nooit een high tea. Gisteren hebben we de high tea besteld en vandaag konden we de high tea ophalen. Wat kregen we allemaal?

Het hartige gedeelte bestond uit carpaccio-rolletjes, drie per persoon, een mini-saucijzenbroodje en een mini-kaasbroodje. De laatste twee moesten we nog even opwarmen in de oven. Het zoete gedeelte bestond uit petit fours, macarons (waarvan eentje met banaansmaak), brownies, slagroomsoesjes, slagroomtruffels, pindarotsjes, bonbons en een soort fruitsticks met chocolade. Voor de thee moesten we zelf zorgen, maar ik heb smaakjes genoeg thuis liggen.

Het was zeker niet een van de grootste high tea’s die we hebben afgehaald of ergens hebben gegeten, maar het was wel lekker. Wat wil je ook van een echte chocolatier. In ieder geval was het lekker, een klein beetje vakantie thuis!

Tamminga
Kerkewijk 76
3904 JE Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top