Bites van Spicy 69 – Veenendaal

Bites van Spicy 69 – Veenendaal

Bites van Spicy 69 - Veenendaal
De eerste, echte vakantiedag. De werkkamertjes zijn gesloten en de wekker staat uit. Heerlijk. Deze vakantie gaan we niet weg, maar gaan we wel allerlei lekkers proberen. Vandaag hebben we Surinaams-Hindoestaans besteld. Spicy 69 is een nieuw bezorgrestaurant in Veenendaal en daar wilde we wel eens wat bestellen.

We kozen voor een drietal verschillende ‘bites’. Dit leek ons wel leuker om zo van alles van de Surinaamse keuken te proeven. Op tafel: bruine nasi met kousenband en kip kerrie van kipdijfilet, bami met kousenband en kip ketjap van kipdijfilet en roti, met kerrie-aardappels met pom kip (pom kip is een stoofschotel van de tayerknol en geroosterde stukjes kipdijfilet. Erbij nog een bakje zuur en sambal. Al hadden we de sambal niet nodig.

De keuze om de drie verschillende ‘bites’ te bestellen was leuk en lekker. Zo kregen we kleinere gerechten van alles en met drie gerechtjes hadden we voldoende voor twee. De bezorging was stipt op tijd en de gerechten waren lekker. Pittig of beter gezegd, spicy, maar niet te pittig. Leuk om eens te proberen.

Spicy 69
Einsteinstraat 29
3902 HN Veenendaal

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top