Edeneesje van Bakkerij Ten Veen

Edeneesje van Bakkerij Ten Veen

Edeneesje van Bakkerij Ten Veen
Begin dit jaar las ik in de Gelderlander een artikel over bakkerij Ten Veen die een nieuw gebakje had ontwikkeld: het Edenaartje. Dit wilde we wel eens proberen, want Michel is zelf een echte Edenees. Wanneer we bij boerderij Steenbergen onze yoghurt en vlees halen komen we op de terugweg altijd langs deze bakker. Altijd staat er een rij buiten, maar vandaag omdat we later waren niet. Gestopt en onder andere dit lekkere taartje gehaald.

Het was even zoeken in de toonbank, want het Edenaartje heet eigenlijk Edeneesje. Maar het was er nog, kortom we konden het proberen! Een Edeneesje is een gebakje van luchtig hazelnootschuim met mokkacrème. Een superluchtig gebakje, lekker en best vullend voor zo’n gebakje. Leuk dat we het nu ook geproefd hebben!

Bakkerij Ten Veen
Dijkgraaf 24
6721 NK Bennekom

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top