Poffertjes van de BBQ

BBQ

Poffertjes van de BBQ

Poffertjes van de BBQ
Gisteren kocht ik een gietijzeren poffertjespan en wafelijzer bij de Welkoop. Dat leek me wel eens leuk om iets mee op de barbecue te doen. Michel kon bijna niet wachten om poffertjes te maken. In zijn lunchpauze fietste hij naar de Jumbo om poffertjesmix, eieren en melk te halen. Ik mixte aan het eind van de middag de poffertjes mix en als volleerd poffertjesbakker ging Michel aan de gang op de barbecue met de nieuwe poffertjespan. Ongeveer een keer of acht heeft hij de poffertjespan helemaal gevuld. Het ging elke keer super goed. Enige probleem was de poedersuiker, het waaide. Je kan je dus wel voorstellen dat er dan meer poedersuiker op je blouse zit dan op de poffertjes zelf.

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top