Gevuld Varkensfilet van de Barbecue

BBQ

Gevuld Varkensfilet van de Barbecue

Gevuld Varkensfilet van de Barbecue
Ingrediënten: 1 varkensfilet, barbecuerub, kruidenroomkaas, plakjes salami, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 150 graden. Kruid 1 varkensfilet met barbecuerub. Snijd de varkensfilet met een paar sneetjes in. Vul dit met kruidenroomkaas, plakjes salami en mozzarella. Doe een kernthermometer in de filet. Leg de gevulde varkensfilet in een aluminiumbakje. Zet het bakje op indirect vuur op de barbecue. Wanneer de varkensfilet een kerntemperatuur heeft van 67 graden is de varkensfilet gaar. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top