IJsje bij de Kleine Hope in Renswoude

IJsje bij de Kleine Hope in Renswoude

IJsje bij de Kleine Hope in Renswoude
Vandaag wilde Michel zijn nieuwe actioncam uitproberen. Kortom een stukje fietsen. Leuk dat testen en fietsen, maar als je het ook met iets lekkers kan combineren. We zijn daarom naar de Kleine Hope in Renswoude gefietst. Een kleine boerderijwinkel, die ook ijs verkoopt.

We namen allebei lekker drie bolletjes ijs. Ik had chocolade, aardbeien en citroen. Michel chocolade, kersen en malaga. Op het terras hebben we in het zonnetje lekker genoten van het ijsje om daarna weer verder te fietsen.

De Kleine Hope
Hopeseweg 25
3927 CS Renswoude

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top