Pizza Bol uit de Airfryer

Pizza Bol uit de Airfryer

Pizza Bol uit de Airfryer
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram gehakt, 1 tomaat, tomatenketchup, Italiaanse kruiden, geraspte kaas, 2 Italiaanse bollen (afbakkers),

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak kort mee. Voeg een flinke scheut tomatenketchup toe. Breng op smaak met Italiaanse kruiden. Roer gerapte kaas door de saus. Snijd 2 Italiaanse bollen door de helft en hol de helften uit. Vul de helften met het gehakt-mengsel. Doe de pizzabollen in de Airfryer op 180 graden voor ongeveer 6 minuten. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top