Beef Teriyaki met Rijst

Beef Teriyaki met Rijst

Beef Teriyaki met Rijst
Oei vandaag moest ik met regenjas aan de bakjes met beef teriyaki en rijst uit de koelkast in de schuur halen. Het zijn maar een paar stappen van de achterdeur naar de schuur, maar het regende zo hard en het hield ook gewoon niet op. In ieder geval bij Slager van Doorn had ik weer de maaltijd van de week gehaald. Dit was deze week beef teriyaki met broccoli rijst. De broccoli rijst was overigens gewoon witte rijst met stukjes broccoli erdoor. Het was zeker weer lekker!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top