Bami met Vega Saté

Bami met Vega Saté

Bami met Vega Saté
Vandaag moest ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar Utrecht de Uithof om daar iemand in te werken. Heel vreemd om na ruim een jaar daar te zijn. Zo was er opeens een regenboog-fietspad en zag het in aanbouw zijnde RIVM gebouw er weer anders uit. Dingen die niet veranderen: weer eens werkzaamheden aan trambaan en leuk om te doen: wandelen met een collega van een andere afdeling. Ik was in ieder geval blij dat het inmiddels vakantietijd is want in de trein en bus was het echt heel rustig, terwijl het gewoon spits was. Natuurlijk was ik nu later thuis, of je alleen maar de trap af loopt of eerst met de bus, trein en fiets naar huis moet gaan. Scheelt wel wat tijd.

In de vriezer hadden we nog een portie bami staan. Michel bakte dat op, wat Mora vega saté en klaar.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top