Opgerolde Pizza van de BBQ

Opgerolde Pizza van de BBQ

Opgerolde Pizza van de BBQ
Vandaag maakte Michel een opgerolde pizza van de bbq. Het oprollen ging niet zo heel goed, want het deeg wat we hadden was wat soepeler dan het deeg wat we normaal hebben. Maar het gaat toch om de smaak en die was prima. Van de ontbijtspek hebben we een matje gemaakt, hoe je dat doet vind je wel op YouTube.

Ingrediƫnten: pizzadeeg met tomatensaus, 300 gram ontbijtspek, 100 gram salami, 1 ui, 1 paprika, geraspte kaas,

Aantal personen: 4
Opgerolde Pizza van de BBQ
Verwarm de barbecue naar 200 graden. Besmeer het pizzadeeg met tomatensaus.Beleg de pizza met plakjes salami, gesneden ui, gesneden ui en geraspte kaas. Rol de pizza op. Maak een matje van 300 gram ontbijtspek. Vouw het ontbijtspek om de opgerolde pizza. Leg de opgerolde pizza op het indirecte deel van de barbecue op de plancha. Bak de pizza in zo’n 30 minuten gaar. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top