Petit Cakes van Rose & Vanilla Utrecht

Petit Cakes van Rose & Vanilla Utrecht

Petit Cakes van Rose & Vanilla Utrecht
Vandaag had ik een soort van ‘trip down memory lane‘. Ik maakte na zo’n 3 1/2 jaar weer de wandeling van Utrecht Centraal naar Oudenoord. Daar werkte ik destijds, tot alles gecentraliseerd moest worden naar de Uithof. Vandaag had ik een afscheidsborrel van een directe collega in het oude pand, waar nu tijdelijk café Wout is gevestigd.

In ieder geval kwam ik al lopend ook langs Rose & Vanilla. Een gluten- en lactosevrije taartenbakkerij waarvan ik nog heb gezien hoe het begon met de verbouwing en later hoe er ’s ochtends vroeg al lekker gebakken werd. In die tijd dat ik op Oudenoord werkte heb ik nooit iets gehaald bij Rose & Vanilla, of ik was te vroeg of ik wilde gewoon graag weer naar huis. Vandaag had ik genoeg tijd, dus nam ik kleine cakejes mee voor thuis. Ik koos gewoon alle smaken, zodat we een paar dagen wat lekkers hebben bij de thee.

Van links naar rechts op de foto: Flowery Fruity, Classics en Brownies.

In het zakje Flowery Fruity zaten de smaken rozen & vanille, frambozen & witte chocolade, sinaasappel & lavendel en kokos & citroen. De classics, waar het in 2011 mee begon, zitten de smaken chocolade & hazelnoten, vanille & chocolade, amandel & citroen en amandel & speculaas. En dan ook nog een zakje met vier browniesmaken: kaneel & rozijnen, kokos & cacao nibs, walnoot & dadels en hazelnoten & mokka.

Inmiddels hebben we de classics al op. Inderdaad, je proeft helemaal niet dat het gluten- en lactosevrije cakejes zijn. En ze zijn gewoon ook lekker, je proeft in ieder geval allemaal verschillende smaken.

Rose & Vanilla
Amsterdamsestraatweg 13
3513 AA Utrecht

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top