Vegetarische Curry met Appel

Vegetarische Curry met Appel

Vegetarische Curry met Appel
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel tandoorikruiden, 1 theelepel garam masala, 1 blikje tomatenpuree, 1 blikje doperwten met wortels, 1 blik kokosmelk, 1 kleine appel, zout,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 1/2 theelepel tandoorikruiden en 1 theelepel garam masala tot de ui zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak even mee. Voeg 1 blikje doperwten met wortels (uitgelekt) en 1 blik kokosmelk toe. Laat een minuut of vijf pruttelen. Voeg 1 kleine, in blokjes gesneden appel toe. Laat nog 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met wat zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top