Bavette Gevuld met Spinazie, Spek en Pijnboompitten

BBQ

Bavette Gevuld met Spinazie, Spek en Pijnboompitten

Bavette Gevuld met Spinazie, Spek en Pijnboompitten
Ingrediënten: 350 gram bavette aan één stuk, groene pesto, plakjes ontbijtspek, 75 gram spinazie, pijnboompitten,

Aantal personen: 2

Stook de barbecue op naar 105 graden. Snijd de bavette open zodat je één grote, platte lap krijgt. Besmeer de bavette met groene pesto. Beleg met plakjes ontbijtspek. Verdeel er ongeveer 75 gram spinazie over (haal de steeltjes van het blad). Verdeel er als laatste nog wat pijnboompitten over. Rol de bavette voorzichtig op. Knoop de bavette-rol op met slagerstouw. Doe een kerntemperatuurmeter in de bavette. Leg de bavette op de barbecue op indirect vuur. Wanneer de kerntemperatuurmeter 55 graden aangeeft is de gevulde bavette klaar. Snijd de bavette in plakjes. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top