Taartjes van Mekking Veenendaal

Taartjes van Mekking Veenendaal

Taartjes van Mekking Veenendaal
Gisteren hebben we onze eerste vaccinatie gehaald. Wat een grappige locatie hadden we. Ik had niet raar opgekeken als er iemand langs zou komen lopen met een sombrero of cowboyhoed op. De wanden van de locatie was beschilderd met een soort Amerikaanse, Mexicaanse woestijn. Grappig. In ieder geval regende het gisteren te veel om iets lekkers te halen, zo’n vaccinatie wordt toch wel gezien als een mijlpaal (zeggen ze). En een mijlpaal moet toch gevierd worden?

Bij Mekking haalde ik 2 luxe gebakjes. Heel toevallig koos ik voor de gebakjes die ik de eerste keer dat ik hier was ook had gekozen. Best knap voor iemand die moeilijk keuzes kan maken. Ik koos een chocolade-advocaat gebakje en een banaan-passievrucht gebakje. Beide een gebakje van mousse met een gelei er in. Op het chocolade-advocaat taartje zat er een zelfs een chocoladecupje met advocaat. De gebakjes waren super lekker, uiteraard weer gedeeld natuurlijk.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Taartjes van Mekking Veenendaal

  1. Oh wat fijn!! Ik heb er al twee en ik was ook zo blij!! We hebben het niet gevierd, maar dat kan natuurlijk alsnog! Mmmm dat advocaatgebakje…… ik zou het absoluut niet delen (vind gebak met banaan maar niks ;-))
    groet Nicolet, Schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top