Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork
Gisteren hadden we procureur op de barbecue, alleen de procureur die we er uit hadden gehaald was te veel voor twee lapjes. Wat overbleef hebben we ook nog op de barbecue gelegd. Eigenlijk bijna hetzelfde recept als gisteren. Alleen hebben we de procureur nu ingewreven met barbecuerub en we hebben het niet voor- en achteraf gegrild. Dit stukje procureur hebben we ook langer op de barbecue gehouden, tot de barbecue was afgekoeld. Vandaag hebben we het in de Airfryer opgewarmd en daarna ‘gepulled’. Heel makkelijk zo op de maandag!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top