Broodje Pulled Pork

BBQ

Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork
Gisteren hadden we procureur op de barbecue, alleen de procureur die we er uit hadden gehaald was te veel voor twee lapjes. Wat overbleef hebben we ook nog op de barbecue gelegd. Eigenlijk bijna hetzelfde recept als gisteren. Alleen hebben we de procureur nu ingewreven met barbecuerub en we hebben het niet voor- en achteraf gegrild. Dit stukje procureur hebben we ook langer op de barbecue gehouden, tot de barbecue was afgekoeld. Vandaag hebben we het in de Airfryer opgewarmd en daarna ‘gepulled’. Heel makkelijk zo op de maandag!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top