Procureur in Cola-Barbecuesaus

BBQ

Procureur in Cola-Barbecuesaus

Procureur in Cola-Barbecuesaus
In de vriezer hadden we nog een stukje procureur liggen. Aangezien de procureur in de cola barbecuesaus zo lekker was hebben we dit nog een keer gemaakt.

Cola-Barbecuesaus
Ingrediënten: 1 eetlepel azijn, 50 gram donkere basterdsuiker, 250 ml tomatenketchup, 3 teentjes knoflook, 1 eetlepel Worcestershire sauce, 1 theelepel sambal, 150 ml Coca Cola,

Doe 1 eetlepel azijn, 50 gram donkere basterdsuiker, 250 ml tomatenketchup, 3 teentjes knoflook, 1 eetlepel Worcestershire sauce en 1 theelepel sambal in een steelpannetje. Zet het pannetje op het vuur. Giet geleidelijk, al roerend, 150 ml Coca Cola toe. Breng kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat de saus inkoken tot de gewenste dikte.

Procureur in Cola-Barbecuesaus
Verwarm de barbecue naar 150 graden. Bak de procureurslapjes kort aan op de barbecue. Haal de procureurslapjes van het vuur en doe het in aluminiumbakjes. Niet op elkaar leggen. Giet er de Cola-Barbecuesaus over. Zet de aluminiumbakjes op de barbecue. Laat de procureur zo langzaam garen. Kijk na ongeveer 1 1/2 uur of de lapjes bijna gaar zijn. Ze mogen nog niet uit elkaar vallen. Bak de procureurslapjes nog even aan op direct vuur. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top