Rijsttafel van Toko Ping Doorn

Rijsttafel van Toko Ping Doorn

Rijsttafel van Toko Ping Doorn
Vandaag mocht ik weer mee voor de vaccinatie van mijn vader. Dat was in de middag, dus nadat alles klaar was en we nog even rustig hadden gezeten ben ik op weg naar huis langs Toko Ping gereden. De toko in Doorn deze keer. Ik haalde daar een rijsttafel voor twee personen.

Ik koos voor nasi goreng en fijne mie. Als vleesgerechten had ik daging smoor en ayam kerrie. De groentegerechten die ik koos waren sambal goreng diversen en ora ari. Bij de rijsttafel zat verder nog saté, sambal goreng telor, atjar en kroepoek.

Van de eigenaar kreeg ik allerlei instructies hoe het in de magnetron warm gemaakt moest worden. Nasi en mie: 4 minuten, vleesgerechten: 4 minuten, groentegerechten: 3 minuten en saté 2 minuten. Maar koud was ook lekker, want dan proef je de smaken beter volgens de eigenaar.

In ieder geval was het weer lekker!

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Rijsttafel van Toko Ping Doorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top