Nacho Cheese Schotel van de BBQ

BBQ

Nacho Cheese Schotel van de BBQ

Nacho Cheese Schotel van de BBQ
Vandaag kwamen Britt en Dennis langs en bleven ook eten. En zo bedachten we deze nacho cheese schotel als voorafje of hapje of hoe je het ook wilt noemen. Het is heel simpel. In een skillet nachochips doen, dan stukjes paprika, ui, jalapenopepers en tomaatblokjes er door husselen. Barbecuesaus er over en als laatste natuurlijk cheddar cheese erover. Even op de barbecue tot de kaas goed is gesmolten. Het was bij ons zo’n succes dat we er twee schaaltjes van gemaakt hebben.

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top