Moinkballs

BBQ

Moinkballs

Moinkballs
Op de foto zie je naast de moinkballs ook nog het tweede nacho cheese schoteltje en een skillet met wokgroenten.

Ingrediënten: 500 gram gehakt, uienpoeder, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, Heinz barbecuesaus, kaas, ontbijtspek,

Meng 500 gram gehakt met uienpoeder, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en Heinz barbecuesaus. Draai er gehaktballetjes van. Druk in elk gehaktballetje een blokje kaas. Omwikkel elk gehaktballetje met een plakje ontbijtspek. Leg de gehaktballetjes voor ongeveer een uur in de koelkast. Verwarm ondertussen de barbecue naar zo’n 200 graden. Smeer de gehaktballetjes in met barbecuesaus. Leg de gehaktballetjes op de barbecue en bak ze bruin. Eet smakelijk!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top