Pizza van de BBQ

BBQ

Pizza van de BBQ

Pizza van de BBQ
Vandaag een pizza van de barbecue. Deze keer gewoon met een pizzabodem met saus. De barbecue is eerst voorgewarmd naar 220 graden met een pizzasteen op de gril. Op de pizza zelf hadden we deze keer tomatensaus, plakjes salami, gebakken ui, gebakken paprika en kaas. Nadat de pizza van de barbecue af kwam werd er nog een flinke berg rucola op gedaan.

(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Pizza van de BBQ

  1. Hallo Anja, ziet er goed uit.
    Gaat ook zonder voorgebakken ui enz. Heb ook dit weekend 2x met pizzasteen op de bbq pizza’s gemaakt. Bbq op 250-270 graden en 8-12 min en de zelfgemaakte pizza is klaar. Pizzadeeg zelf maken wel een must. Het beste probeer zoveel mogeijk meel soorten uit.

    Mvg, Lucas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top