Pancakes bij Barista Café Veenendaal

Pancakes bij Barista Café Veenendaal

Pancakes bij Barista Café Veenendaal
Op zondag gaan we meestal een rondje fietsen, zo ook vandaag. Deze keer gingen we richting Renswoude, fietsten we over een camping waar ik vroeger als kind ook op vakantie ben geweest, zagen we een stukje van een kunstroute en schampten we Scherpenzeel aan waar we boeken konden ruilen. Genoeg kilometers in de benen. Op weg naar huis zijn we eerst nog langs Barista Café gegaan. Op het terras hebben we daar Pancakes gegeten met Iced drankjes.

We kregen drie pancakes met lemon curd, frambozen-clotted cream, banaan, framboos, sinaasappel, maanzaad en merengue. Een klein zoet feestje op je bord.

Pancakes bij Barista Café Veenendaal
De iced drankjes waren de frozen chai latte voor mij en de iced banoffee voor Michel. De frozen chai latte was een chai latte op ijs met vanille-honing, karamel, slagroom en een kletskop. De iced banoffee was een koffie met bananenlikeur, slagroom en een karameltopping.

Zo op het terras, met het zonnetje en lekker eten erbij voelde het als een kleine vakantie.

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top