Meepakker van de Cupcakerij Veenendaal

Meepakker van de Cupcakerij Veenendaal

Meepakker van de Cupcakerij Veenendaal
Vandaag zag ik via Instagram stories van de Cupcakerij de meepakker voorbij komen. Een verrassingsdoos vol lekkers met een waarde van 10 euro, nu voor 5 euro. Ik die altijd al moeite heb met keuzes maken vond dit een top idee. Toevallig wilde ik al bij de markt in die in dezelfde wijk als de cupcakerij is op vrijdag nootjes halen. Dus even door fietsen naar de Cupcakerij was totaal geen moeite (zeker niet met dit lekkere weer).

Wat kreeg ik allemaal in de doos? Het was even zoeken op de website maar gevonden!
Ik kreeg twee cupcakes: de chocolate chip en de chocolade-vanille. De chocolate chip cupcake is een vanille cupcake met stukjes pure chocolade, naturel toef, huisgemaakte chocoladeganache en crispy balletjes. De chocolade-vanille cupcake is een chocolade cupcake met vanilletoef en verkruimelde pure chocolade vlokken.

Daarnaast ook nog twee stukjes plaattaart: de blondie en de glutenvrije carrotcake. De blondie heeft een koekbodem met witte chocolade en cranberries, afgewerkt met een laag roomkaas, nog meer witte chocolade en cranberries. De carrotcake is glutenvrij met walnoten, rozijnen en sinaasappel.

Om het af te maken zat er nog een mini cupcake in, de vanille-mokka. Een mini vanillecake met mokka botercrème en een mokkaboontje.

In ieder geval hebben wij er weer van gesmuld!

Cupcakerij
Patrimoniumlaan 32
3904 AD Veenendaal

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top