Pokébowl met Krokante Kipschnitzel

Pokébowl met Krokante Kipschnitzel

Pokébowl met Krokante Kipschnitzel
Dit vind ik toch wel erg lekker en eigenlijk heel makkelijk te maken. Je hoeft namelijk alleen maar de sushirijst te koken en de krokante kipschnitzels te bakken. Heerlijk om op een zomerse dag te maken.

Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 2 kipschnitzels, 2 snackkomkommertjes, edamame boontjes uit blik, cocktailsalade (Kuhne), gefruite uitjes, kewpie dressing,

Aantal personen: 2

Doe de sushirijst in 350 ml koud water. Zet de pan op het vuur. Wanneer het kookt doe je deksel op de pan. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Blijf er wel bij, want de deksel gaat snel klepperen. Doe een scheutje rijstazijn bij de sushirijst. Laat de sushirijst nog even staan met de deksel op de pan.

Bak ondertussen 2 krokante kipschnitzels in hete boter. Snijd de krokante kipschnitzels in blokjes. Snijd 2 snackkomkommertjes in blokjes.

Verdeel de sushirijst over twee diepe borden. Doe de blokjes krokante kipschnitzel, de komkommer en wat edamame boontjes erbij. Strooi wat gefruite uitjes over de sushirijst. Doe er naar eigen smaak wat kewpie dressing bij. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top