Spaghetti met Kipgehakt, Champignons en Tomaat

Spaghetti met Kipgehakt, Champignons en Tomaat

Spaghetti met Kipgehakt, Champignons en Tomaat
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram kipgehakt, 125 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 1 potje wortels, 100 gram cherrytomaatjes, 3 theelepels Verstegen pastakruiden, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 3 teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram kipgehakt toe. Bak tot het kipgehakt rul en gaar is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg ongeveer 200 ml water toe. Roer even door zodat de tomatenpuree oplost. Voeg 1 potje wortels, 100 gram gehalveerde cherrytomaatjes en 3 theelepels pastakruiden toe. Breng de saus even aan de kook en warm nog even door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top