Varkenshaas in Roomsaus

Varkenshaas in Roomsaus


Vandaag een maaltijd die in delen al eerder klaar is gemaakt. Zo grilde Michel gisteren al de varkenshaas op de barbecue en had ik al een tijdje terug een roomsaus gemaakt waarvan ik teveel over had en in de vriezer had gedaan.

Ik heb verder wat champignons en plakjes ham gebakken. Daarbij in blokjes gesneden varkenshaas en de roomsaus uit de vriezer erbij gedaan. Beetje water erbij omdat de saus toch nog wat dik was en dan opwarmen. Bij de varkenshaas in roomsaus aten we een salade en pommes duchesse uit de Airfryer.

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top