Hamburger van de BBQ

BBQ

Hamburger van de BBQ

Hamburger van de BBQ
Van de week was ik bij de Hema naast mijn rozenthee kocht ik daar ook een echte hamburgerpers. Michel kon niet wachten om hamburgers te maken. Gisteren kocht ik alvast het gehakt en ontbijtspek bij Slagerij van Doorn en luxe hamburgerbroodjes bij Albert Heijn. Vandaag kon Michel dan eindelijk aan de gang.

Met gehaktkruiden maakte hij van het gehakt vier hamburgers. Het ontbijtspek en de uien werden gebakken op de plancha, de hamburgers (met kaas erop) op het grillgedeelte van de barbecue. Ook de broodjes werd kort geroosterd op de barbecue.

Daarna werd het bouwen, broodje, sla, hamburgers, ui, augurk, tomaatje, saus. Top hamburgers op een bijna zomerse dag!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top