Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes

Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes

Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram spitskool, kerriepoeder, 1/2 groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd, scheutje ketjap manis, aardappelpuree,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram gesneden spitskool toe. Roerbak de spitskool tot de spitskool is geslonken. Breng op smaak met wat kerriepoeder, 1/2 verkruimeld groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd en een scheutje ketjap manis. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de aardappelpuree. Schep de aardappelpuree door de spitskool. Lekker met kipboomstammetjes. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top