Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes

Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes

Spitskoolstamppot met Kipboomstammetjes
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram spitskool, kerriepoeder, 1/2 groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd, scheutje ketjap manis, aardappelpuree,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 400 gram gesneden spitskool toe. Roerbak de spitskool tot de spitskool is geslonken. Breng op smaak met wat kerriepoeder, 1/2 verkruimeld groentenbouillonblokje, 2 theelepels mosterd en een scheutje ketjap manis. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de aardappelpuree. Schep de aardappelpuree door de spitskool. Lekker met kipboomstammetjes. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top