Tiramisu’s van Piretti Veenendaal

Tiramisu’s van Piretti Veenendaal

Tiramisu's van Piretti Veenendaal
Gisteren zag ik op Instagram dat Piretti weer verschillende tiramisu’s had. Naast de traditionele tiramisu met koffielikeur was er nu ook de aardbeien tiramisu en limoncello tiramisu. De traditionele tiramisu hadden we al eens geproefd en vonden we zo lekker, dat we deze ook eens moesten proberen.

Kortom we zijn vanochtend al naar het dorp gefietst om deze tiramisu’s te halen. Een lekker vooruitzicht de hele dag dat je na het eten een bijzonder toetje hebt. Uiteraard hebben Michel en ik de tiramisu’s weer gedeeld, want hey je wilt toch alles proeven.

De aardbeien tiramisu was zomers, voller van smaak en de limoncello tiramisu had dan weer een hele frisse smaak. In ieder geval beide tiramisu’s waren weer super lekker, net van die kleine taartjes. Nu nog een zonnetje erbij en dan lekker in de tuin oppeuzelen.

Piretti
Corridor 35
3901 AN Veenendaal

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top