Snelle Tjap Tjoy

Kip

Snelle Tjap Tjoy

Snelle Tjap Tjoy
Ingrediƫnten: rijst, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels sojasaus, 1 kipfilet, 400 gram Oosterse wokgroenten, 1 eetlepel maizena, water, 350 ml kippenbouillon, 1 eetlepel vissaus,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 theelepel sambal en 1 eetlepel sojasaus in hete olie kort aan. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak mee tot het bruin en gaar is. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 400 gram Oosterse wokgroenten een minuut of vier mee. Maak ondertussen een papje van 1 eetlepel maizena en wat water. Voeg het maizenapapje samen met 350 ml kippenbouillon, 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel vissaus toe aan de wokgroenten. Roer goed door en breng aan de kook. Laat de saus in een minuut of tien indikken. Doe de kipfilet terug in de pan. Warm nog even mee. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top