Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen

Toko Sin Driebergen
Vandaag mocht ik als begeleider mee met mijn vader naar de corona-prikstraat. Op de terugweg van de locatie kwamen we vlak langs Toko Sin. Het was al meer dan een jaar geleden dat we voor het laatst bij Toko Sin iets gehaald hadden, kortom het moest gewoon, eten halen bij Toko Sin.
Zo had mijn vader ook geluk, hij hoefde vanavond ook niet te koken. Traktatie na de prik. Voor mij en Michel heb ik weer twee combinatie-gerechten genomen, waarvan eentje met twee stokjes saté erbij. Natuurlijk hebben we alles weer gedeeld. Zo hadden we weer onze eigen rijsttafel. Wat hadden we deze keer?

Op het bord nasi goreng pedis en bami goreng met daarom heen babi ketjap (varkensvlees in zoete ketjapsaus), daging sambal goreng (rundvlees in sambalsaus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus) en saté. De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en Indonesische tjap tjoy. De sambal ketang kering kregen we er nog bij, zo leuk (en lekker).

Wat was nu het allerlekkerst? Dat is eigenlijk niet te zeggen. Je proeft zoveel verschillende smaken, je kan het gewoon niet met elkaar vergelijken. In ieder geval wij hebben weer super gesmuld

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Toko Sin Driebergen

  1. ziet er erg lekker uit 😀
    alleen tjap tjoy is niet indonesisch maar chinees.

    wel heel aardig dat u begeleider mocht zijn van het vaccineren van uw vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top