Spaghetti met Kipfriet, Champignons en Doperwten in Romige Saus

Spaghetti met Kipfriet, Champignons en Doperwten in Romige Saus

Spaghetti met Kipfriet, Champignons en Doperwten in Romige Saus
Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 150 gram doperwten (diepvries), flinke eetlepel bloem, melk, 1 bakje Kips kipfriet,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons geslonken zijn. Voeg 150 gram doperwten toe. Voeg 1 flinke eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk wat melk toe tot je de gewenste dikte qua saus hebt. Blijf roeren. Voeg 1 bakje Kips kipfriet toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top