Snelle Bami met Kipgehakt

Snelle Bami met Kipgehakt

Snelle Bami met Kipgehakt
Dit is een snelle bami, lekker na een drukke werkdag en eens wat anders op een maandag dan iets met aardappels, groente en vlees. Ik maakte lekker veel. De helft kan in de vriezer, nog makkelijker na een drukke werkdag.

Ingrediënten: mie, 1 theelepel sambal, 300 gram kipgehakt, komijnpoeder, ketoembar, kurkuma, 500 gram bamigroenten, scheutje ketjap manis

Aantal personen: 4

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 theelepel sambal in hete boter even aan. Voeg 300 gram kipgehakt toe. Bak het kipgehakt gaar en los. Voeg naar smaak komijnpoeder, ketoembar en kurkuma toe. Roer even door. Voeg vervolgens 500 gram bamigroenten toe. Bak een minuut of 10 mee. Voeg de mie toe en breng op smaak met een scheutje ketjap manis. Warm het even door. Eet smakelijk!

1
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top