Philly Cheese Steak

Philly Cheese Steak

Philly Cheese Steak
Dit weekend eens niet iets van de barbecue, alhoewel dit heel goed op de barbecue had gekund. In de vriezer hadden we nog een 1/2 kalfsrollade liggen, die best wel wat ruimte in beslag nam. Tijd om er iets mee te maken. Het werd deze Philly Cheese Steak op brioche brood.

Ingredi├źnten: 30 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1/4 kalfsrollade, briochebrood, 2 theelepels mayonaise, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, gegrilde paprika, jalapeno peper, barbecuesaus, geraspte cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Bak 30 gram plakjes ontbijtspek knapperig in een grillpan. Schep uit de pan. Bak 1 in ringen gesneden ui aan in de grillpan. Schep de ui ook uit de pan. Bak plakjes kalfsrollade aan tot het warm is. Schep de kalfsrollade ook uit de pan. Rooster kort briochebrood in de grillpan.

Maak een saus van 2 theelepels mayonaise, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing. Smeer de saus op de gegrilde kant van het briochebrood. Beleg het brood met plakjes kalfsrollade, stukjes gegrilde paprika en wat jalapeno peper. Doe er nog wat barbecuesaus over. Leg vervolgens de uienringen en gebakken ontbijtspek op het brood. Bestrooi met cheddar cheese.

Leg het brood nog even onder een warme grill of in een hete koekenpan met een deksel erop zodat de cheddar cheese kan smelten. Wanneer de cheddar cheese is gesmolten is de Philly Cheese Steak klaar! Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top