High Tea van Brew Veenendaal

High Tea van Brew Veenendaal

High Tea van Brew Veenendaal
Vandaag in plaats van broodjes eens gek gedaan, gewoon een high tea besteld en thuis laten bezorgen. We bestelden de high tea bij Brew Veenendaal. Hier hebben we nog nooit een high tea besteld, terwijl alle reviews super waren over deze high tea. Kortom dat moesten we gewoon proberen. Supersnel werd de high tea bezorgd, binnen een uur. Een top begin al.

Wat kregen we? Best veel. We kregen banana pancakes, 3 verschillende soorten sandwiches (tonijn, komkommer met een smeersel en kaas met truffelmayonaise) en een wraprolletje met zalm. Verder kregen we nog huisgemaakte scones met jam en cream, mini muffins, een berg slagroomsoesjes en bonbons. Uiteraard kregen we ook nog verschillende smaakjes thee. Genoeg te smullen dus!

In ieder geval op zo’n doodgewone woensdagmiddag hadden we een super lekkere high tea! Aanrader.

Brew
Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top