Flammkuchen van de BBQ

Flammkuchen van de BBQ

Flammkuchen van de BBQ
Ingrediënten: 1 rol flammkuchendeeg van Tante Fanny, crème fraîche, paprikapoeder, 1 ui, ontbijtspek, bosui,

Aantal personen: 2

Steek de barbecue aan en verhit hem tot zeker 200 graden, liefst nog hoger. Leg op de barbecue een pizzasteen. Rol het flammküchendeeg uit en snijd in twee stukken (dan past het beter op de pizzasteen). Besmeer elk stuk met een beetje crème fraîche. Bestrooi met wat paprikapoeder. Beleg vervolgens met ui, plakjes ontbijtspek en in ringen gesneden bosui. Leg de flammküchen op de pizzasteen. We hebben de flammküchen ongeveer 15 minuten op de pizzasteen gehad, maar het kan soms ook korter zijn. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top