Spinazie met een Gevulde Gehaktbal

Spinazie met een Gevulde Gehaktbal

Spinazie met een Gevulde Gehaktbal
Het was vandaag vijftig procent kans, of een gehaktbal gevuld met saté of een gehaktbal gevuld met ragout. Het werd de bal met ragout. Vorige week lagen ze in de vitrine bij slager van Doorn en ik had moeite met kiezen (logisch want ik ben een weegschaal qua sterrenbeeld). Ik nam ze beide mee, stopte beide zakjes in de vriezer zonder er op te zetten welke wat was. In ieder geval volgende keer hebben we dan de gehaktbal met saté, ik kan niet wachten.

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top