Kipschnitzels met Doperwten

Kipschnitzels met Doperwten

Kipschnitzels met Doperwten
Eigenlijk zou ik vandaag sushibowl maken met onder andere deze kipschnitzel, maar het werd wat simpelers. Ik had vandaag het virtuele afscheid van onze interim teamleider. Het was de bedoeling om daarna ook weer lekker uit te loggen, want tja vrij. Helaas, was er een probleem en ja een probleem moet opgelost worden. Kortom het werd een middagje werken, daarna eigenlijk weinig zin om de sushibowl te maken. Het werd dus kipschnitzel met doperwten, prima maaltijd. Zeker als je weet dat we als lunch kippeling hadden, waar we beide nog best vol van zaten.

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top