Lasagne met Spinazie en Kipsaucijs van de BBQ

Lasagne met Spinazie en Kipsaucijs van de BBQ

Lasagne met Spinazie en Kipsaucijs van de BBQ
Vandaag had ik een verplichte vrije dag, Michel moest gewoon werken. Wel fijn zo’n vrije dag, zo kon ik een Dutch oven voor de barbecue halen bij de Albert Heijn. Deze heb ik vandaag niet gebruikt, de lasagne heb ik gewoon in een aluminiumbak gedaan. Overigens we hebben het wel op de barbecue gemaakt, maar het kan ook gewoon in de oven ook 200 graden en 40 minuten.

Ingredi├źnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 2 kipsaucijzen, 1 blikje tomatenpuree, 250 gram spinazie (diepvries), 250 gram ricotta, lasagnebladen, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue tot een temperatuur van 200 graden. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en tijm. Bak tot de ui zacht is. Haal het vel van 2 kipsaucijzen Voeg 2 kipsaucijzen toe. Bak het worstvlees rul en gaar. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Meng 250 gram spinazie met 250 gram ricotta. Doe in een aluminium bak een laagje van het kipmengsel, lasagnebladen, spinaziemengsel, lasagnebladen, kipmengsel, lasagnebladen en als laatste een laagje spinaziemengsel. Strooi er een flinke laag geraspte kaas over. Zet de aluminium bak op de warme barbecue. Gaar de lasagne in zo’n 40 minuten gaar. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top